مدیر حوزه های علمیه خواهران صبح امروز با حضور در سازمان مرکزی جامعةالمصطفی، با آیت الله دکتر عباسی دیدار کرد.

 

رئیس جامعةالمصطفی در این دیدار ضمن خوشامدگویی به حجت الاسلام والمسلمین فاضل و همراهان وی، به جنایات رژیم اشغالگر قدس به ویژه در روزهای اخیر اشاره کرد و ابراز داشت: همه مراکز علمی و حوزوی وظیفه دارند نسبت به این جنایات اعلام موضع محکمی داشته باشند و به صورت یکپارچه این تجاوزات را محکوم نمایند.

وی خاطرنشان کرد: باید توجه داشت اگر در برابر رفتارهای رژیم نامشروع صهیونیستی سکوت و انفعال وجود داشته باشد، قطعا این جنایات به شکل گستاخانه تر ادامه و توسعه خواهد یافت. در این شرایط نهادهای حوزوی به سهم خود باید به رسالتشان عمل نموده، به شکل گسترده نسبت به محکومیت جنایات رژیم غاصب صهیونیستی اقدام کنند. امیدواریم نصرت الهی شامل حال نیروهای مقاومت گردد و شر این غده سرطانی از سر عموم مردم جهان کاسته شود.

آیت الله دکتر عباسی در ادامه به معرفی جامعةالمصطفی، پیشینه و فعالیت های علمی و پژوهشی آن پرداخت و اظهار داشت: هم اکنون ده ها هزار نفر از بیش از ۱۳۰ ملیت در جامعةالمصطفی به دو صورت حضوری و مجازی مشغول به تحصیل هستند و موسسه آموزش های کوتاه مدت و فرصت های مطالعاتی المصطفی نیز سالانه میزبان چند هزار فراگیر از سراسر جهان است. وی با اشاره به عضویت جامعةالمصطفی در اتحادیه های معتبر دانشگاهی جهان، یادآور شد: المصطفی با تعداد زیادی از مراکز علمی و دانشگاهی در داخل و خارج از کشور تفاهم نامه همکاری به امضا رسانده است و آمادگی گسترش همکاری ها با مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران نیز فراهم است.

رئیس المصطفی با اشاره به اختصاص بخش قابل توجهی از ظرفیت آموزشی این مرکز علمی به خواهران، ابراز داشت: این روند در سال های گذشته توسعه بیشتری نیز یافته است و علاوه بر مجتمع آموزش عالی بنت الهدی که به طور ویژه به خواهران اختصاص دارد، بسیاری از مراکز و نمایندگی های المصطفی نیز دارای بخش خواهران هستند.

حجت الاسلام والمسلمین فاضل نیز در این جلسه ضمن گرامیداشت ایام ولادت نبی مکرم اسلام(صلی الله علیه و آله)، به معرفی مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران پرداخت و گفت: حوزه علمیه خواهران از نزدیک به سه دهه قبل فعالیت خود را آغاز نمود و امروز نزدیک به پنجاه هزار نفر از طلاب خواهر مشغول به تحصیل علوم دینی هستند و تعداد بیشتری نیز تا کنون فارغ التحصیل شده اند. وی ادامه داد: بر اساس طرح پنج ساله نخست حوزه علمیه خواهران، تمام امور این حوزه باید طی سال های آینده به خواهران واگذار شود؛ این در حالی است که هم اکنون نیز بیش از نود درصد اساتید حوزه علمیه خواهران از بانوان فاضل هستند.

مدیر حوزه های علمیه خواهران با تاکید بر لزوم اعتلای فرهنگ دینی و مذهبی در سطح جهانی توسط حوزه های علمیه، اظهار داشت: ما به پشتوانه تعالیم رسول مکرم اسلام(صلی الله علیه و آله)، به حق در تعلیم و تربیت مدعی هستیم و باید از ظرفیت های خود در سطح بین المللی استفاده نماییم. شایان ذکر است در ادامه این جلسه که با حضور جمعی از مسئولان جامعةالمصطفی و مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران برگزار شد، دو طرف پیرامون زمینه های همکاری مشترک به گفت وگو پرداختند و مقرر گردید تفاهم نامه همکاری دوجانبه تدوین و آماده امضاء گردد.