آیت الله دکتر عباسی تاکید کرد؛ ضرورت اهتمام به توسعه فرهنگ قرآنی در میان طلاب و خانواده های المصطفی

 

اعضای کمیته برگزاری جشنواره قرآنی خانواده طلاب المصطفی با آیت الله دکتر عباسی در سازمان مرکزی جامعةالمصطفی دیدار و گفت وگو کردند.

 

رئیس جامعةالمصطفی با تقدیر از خدمات صورت گرفته در زمینه برگزاری این جشنواره قرآنی، اظهار داشت: مسئله انس با قرآن برای طلاب المصطفی و خانواده های آنان موضوعی بسیار اساسی است. قرآن کریم محور همه رشته های جامعةالمصطفی و اساس زندگی و تمدن مسلمانان به شمار می آید.

وی قرآن را محور شکل گیری همه علوم اسلامی خواند و یادآور شد: المصطفی با توجه به رسالتی که در نشر معارف الهی در جهان دارد، باید بیشترین اهتمام را به توسعه فرهنگ قرآنی در میان طلاب و خانواده های آنان داشته باشد.

آیت الله دکتر عباسی برگزاری جشنواره قرآنی ویژه خانواده طلاب المصطفی را دارای مزایایی دانست و افزود: این جشنواره مستقل می تواند اهتمام و توجه بیشتری را در این حوزه متمرکز سازد و دستاوردهای بیشتری را برای فرزندان و همسران طلاب المصطفی در زمینه آشنایی با قرآن کریم فراهم آورد.

وی با تشکر از مرکز خدمات حوزه علمیه برای حمایت از جشنواره قرآنی و حدیثی خانواده المصطفی، ابراز داشت: مهم ترین هدف جشنواره گسترش فرهنگ و ارتقای سواد قرآنی خانواده طلاب المصطفی است و پایش و برنامه ریزی برای ارتقای این سطح باید هدف اصلی باشد.

آیت الله دکتر عباسی در پایان با تأکید بر لزوم برنامه ریزی مناسب فرهنگی برای خانواده طلاب المصطفی اظهار داشت: قرآن کریم که سراسر نور است اگر در دل های پاک قرار گیرد، درهای رحمت را به روی انسان می گشاید؛ اما اگر دل ناپاک بود، قرآن نیز در آن اثری نخواهد داشت. یکی از مسائلی که فرزندان و خانواده ها را از فضای مسموم حاکم بر جهان و رسانه های مخرب آن مصون می دارد، برگزاری کلاس ها و فعالیت های فرهنگی و قرآنی است که باید گام به گام از قرائت قرآن تا تفکر و تدبر در آیات الهی دنبال شود.

اختصاص موضوع جشنواره امسال به موضوع گام دوم انقلاب اسلامی

گفتنی است در ابتدای این دیدار حجت الاسلام والمسلمین قاضوی، رئیس مرکز امور خانواده های المصطفی گزارشی از برگزاری جشنواره های قرآنی ویژه خانواده های المصطفی ارائه نمود و اظهار داشت: این جشنواره با پیشنهاد و همت اداره کل قرآن و حدیث المصطفی از سال ۱۳۸۷ آغاز به کار کرد و از سال ۱۳۹۱ به صورت مستقل تا امروز که هفدهمین دوره آن در حال برگزاری است، کار خود را دنبال می کند.

وی یکی از اهداف برگزاری این جشنواره را سنجش و پایش وضعیت قرآنی خانواده طلاب المصطفی دانست و افزود: گسترش سواد قرآنی و کشف استعدادها میان خانواده های جامعةالمصطفی از دیگر اهداف این جشنواره به شمار می آید.

حجت الاسلام والمسلمین قاضوی، هدفمندسازی دوره های مربیان قرآنی، پایش عمومی و سطح بندی مخاطبان و توسعه و ترویج فعالیت های قرآنی به ویژه حفظ قرآن کریم را از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره برشمرد.

رئیس مرکز امور خانواده های المصطفی با اشاره به برگزاری آیین اختتامیه جشنواره امسال همزمان با نیمه شعبان، تصریح کرد: همه ساله موضوعی برای برگزاری جشنواره مدنظر قرار می گیرد و موضوع جشنواره امسال نیز به گام دوم انقلاب اسلامی، خودسازی، جامعه سازی و تمدن سازی اختصاص یافته است و اینکه هر خانه باید به یک جامعه قرآنی و مدرسه قرآنی مبدل شود.

گفتنی است حجت الاسلام والمسلمین جعفریان، معاون معیشت و خانواده مرکز خدمات حوزه های علمیه و حجت الاسلام والمسلمین دکتر رفیعی، مدیرکل قرآن و حدیث المصطفی نیز در این جلسه به بیان نکاتی پیرامون برگزاری این جشنواره پرداختند.